Onderwijs

European Nazarene College Nederland

European Nazarene College is gegroeid van de campus in Büsingen, Zwitserland naar “een school zonder grenzen” met verschillende learning centres verspreid over Europa. EuNC Nederland biedt een progamma voor parttime studeren.

Bij de EuNC kun je twee verschillende diploma’s halen te weten: “Spiritual Formation Certificate” en “Christian Ministry Certificate” . Doordat we in een cyclus alle vakken aanbieden, komt er elk jaar een grote verscheidenheid aan vakken voorbij. Daarnaast zijn er een aantal basisvakken die benodigd zijn voor het volgen van een andere cursus. Deze basisvakken zullen tijdens de cyclus meerdere keren aangeboden worden, zodat je altijd in de gelegenheid bent om de aangeboden vakken te volgen. Elke cursus staat open voor belangstellenden die losse cursussen willen volgen, denk daarbij ook aan de mogelijkheid om als toehoorder deel te nemen.

 

 meer informatie op www.eunc.edu 

 

Follow Us

  

De Kerk van de Nazarener is een ANBI erkende instelling. Dat geldt voor alle onderdelen van de kerk, zoals bijvoorbeeld Kinder Adoptieplan (KAP) en de zending (NMI). Klik hier voor meer info.

Contact

Ds. Hans Deventer
Zuideinde 22
1541 CD Koog aan de Zaan

www.kvdn.nl

info@kvdn.nl

Zoeken