Jeugdwerk

De DNJI (District Nazarener Jeugd Internationaal) is de landelijke jongerenorganisatie van de Kerk van de Nazarener. De positie van de DNJI is wisselend t.o.v. lokale gemeentes omdat elke kerk ook zij eigen jongerenwerk georganiseerd heeft en dat vaak op hele diverse manieren doet. Als DNJI staan we hier achter. In de diverse Nazarener gemeentes komen diverse soorten mensen en de omvang en organisatie van het jongerenwerk varieert sterk en het is goed als de lokale kerk zich hierop aanpast.

De DNJI richt zich primair op het organiseren van activiteiten die aansluiten op lokale jeugdwerk. De DNJI wil hiermee als het ware “de kers op de taart” zijn van het lokale jeugdwerk. Grotere activiteiten met deelnemers uit verschillende kerken en achtergronden met unieke activiteiten en diepgaande diensten kunnen een verrijking zijn op het bestaande tienerwerk. Dit komt niet in de eerste plaats door de activiteiten zelf maar door de goede sfeer en het gevoel van “thuis” zijn.

 

 

 meer informatie op www.dnji.nlFollow Us

  

De Kerk van de Nazarener is een ANBI erkende instelling. Dat geldt voor alle onderdelen van de kerk, zoals bijvoorbeeld Kinder Adoptieplan (KAP) en de zending (NMI). Klik hier voor meer info.

Contact

Ds. Hans Deventer
Zuideinde 22
1541 CD Koog aan de Zaan

www.kvdn.nl

info@kvdn.nl

Zoeken